Gå till tandläkaren innan resan

Visst är det bra att ha en reseförsäkring som täcker tandvård, men det absolut bästa är att inte behöva uppsöka tandläkare när du är på resande fot. Förebygga tandproblem och boka ett tandläkarbesök innan semestern.

Boka tid online

Du ska göra en länge resa och det var länge sedan du var hos tandläkaren. Eller så har du börjat känna av en liten ilning i tanden eller är less på dina sneda och gula tänder. Då är det dags att boka tid hos oralcare.se. Gör det innan resan, så slipper du få resan förstörd av tandvärk. Det är inte heller roligt att vara missnöjd med tänderna och önska att de såg bättre ut. Förutom att bleka tänderna kan du få snygga och raka tänder med invisalign. Invisalign innebär att du använder en genomskinlig tandställning som ger dig fina tänder. En perfekt lösning för vuxna som vill ha snygga tänder, men inte använda en synlig tandställning. Boka tid hos oralcare.se online och ta tag i dina tänder redan idag. De hjälper dig med allt från lagningar till behandling med invisalign.

Res utan att använda reseförsäkringen

Naturligtvis ska du ha en reseförsäkring när du reser. Om det händer något kan det bli mycket dyrt att vara oförsäkrad. Men det bästa är att inte behöva använda försäkringen. Genom att gå till tandvården och eventuellt sjukvården innan resan kan du förebygga många problem. Det är också viktigt att ta reda på om det är något särskilt vaccin som du bör ta innan du ska resa. Läsa på om landet och vilka sjukdomar som finns i god tid så att du hinner ta alla sprutor.

Reseförsäkringar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

clock